Nyföretagare

Kul att du funderar på att starta ett eget företag! Det behövs många som gör det! De flesta nya jobb uppstår i nya och små företag som växer. I vår Starta eget kurs – som är i åtta steg – ligger tyngdpunkten på den dynamiska delen: entreprenörens drivkraft och kreativitet samt affärsidéns kundförankring.

Genom att gå igenom vårt kursprogram (eller hellre ”utvecklingsprocess”) ökar sannolikheten för att du ska lyckas! Få tur!

Allra först tycker vi att du ska göra vårt entreprenörstest här nedan till vänster. Det är bara tio frågor att svara på och du får omedelbar respons. Det finns inget rätt eller fel svar på frågorna utan de bedöms i en glidande skala.
Testen bygger på lång erfarenhet och många genomförda tester.

Om du är nöjd med testen går du vidare och läser Kursintroduktion nedan. Där får du en grov bild av hur kursen är uppbyggd.

Slutligen – för att komma igång med kursen klickar du på Starta eget här nedan till höger. Om något är oklart eller du vill ha ett bollplank rekommenderar vi att du kontaktar närmaste Nyföretagarcentrum. Annars kan du maila till oss på Lomsjöakademien – tommy@lomsjo.p3v.se – vi svarar så snart vi kan.

Slutligen vill jag önska dig lycka till med kursen och med ditt blivande företag!

Boardmember at Ung Företagsamhet Östergötland:
Ilja Moksickij om www.lomsjo.nu
"Kikade in lite på hemsidan och skulle vilja säga att den innehåller väldigt bra och nyttig information. Väldigt kul att
höra att detta görs tillgängligt för allas nytta kostnadsfritt och ger människor möjligheten att förverkliga sina
drömmar som entreprenörer!"